20.09.2016

Kurbanlarımız Kardeşlik İçin!

Mardin İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Mardin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali COŞKUN’un bildirdiğine göre;

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet vakfı İşbirliğiyle yürütülen 2016 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı çerçevesinde “Kurbanlarımız Kardeşlik İçin” temasıyla düzenlenen 2016 Vekâletle Kurban Kesim Programı kapsamında vekâleti alınan kurbanlar ve Diyanet Vakfı Genel Merkezince ilimiz ve ilçe Vakıf Şubelerimize gönderilen 2 bin 149 hisse kurbanlarının, bizzat Müftülüğümüz görevlileri nezaretinde vekâlet sahiplerinin isimleri tek tek okunmak suretiyle dini usullere uygun şekilde kesimi yapılarak ilimiz ve ilçelerine göç eden Terör mağduru ve ihtiyaç sahibi 10 Bin 150 aileye ve Kur’an Kurslarına ulaştırılmıştır.