19.06.2017

Kur’an’ı Güzel Okuma Bölge Yarışması Mardin’de Yapıldı.

2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Bölge finali İlimizde yapıldı.

İl Müftümüz İsmail Çiçek yarışmadan önce yaptığı konuşmada sekiz ilden katılan yarışmacıları Mardin’de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. İl Müftümüz Çiçek, yarışmadaki kuralları hatırlatarak katılımcılara başarılar diledi.

İl Müftümüz İsmail Çiçek’in başkanlığını yaptığı seçici kurul tarafından dereceye girenler belirlendi. Kıyasıya bir mücadele ile geçen yarışmada küçük farklarla dereceler belirlendi.

Seçici Kurul Başkanı İl Müftümüz İsmail Çiçek, yarışma sonrasında dereceye girenlere ödül verdi. Birinciye üç, ikinciye iki ve üçüncüye bir çeyrek altın ile katılımcıların tamamına Hadislerle İslam eseri hediye edildi.