18.01.2018

Tefsir Okumaları Başladı

İl Müftümüz İsmail Çiçek’in himayelerinde başlatılan ve Mardin İl genelinde uygulanan Kur’an Yolu Tefsir Okumaları başladı.

Artuklu ve Yeşilli İlçelerinde görev yapan Kur’an Kursu öğreticilerinin iştirak ettiği Tefsir okumalarının açılışına katılan İl Müftümüz Çiçek “Kerim Kitabımızı okuma ve anlamada gösterdiğiniz gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Uzun soluklu olan bu çalışmanın büyük bir berekete dönüşeceğine yürekten inanıyorum. “ dedi.

Yoğun çalışmaları olmasına rağmen derslere zamana zaman katılacağını ifade eden İl Müftümüz İsmail Çiçek ders yöntemi, çalışma usul ve esasları hakkında bilgi verdi.

İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz da çalışmanın önemine vurgu yaparak derslere mümkün mertebe iştirak edeceğini ifade etti.