Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

NİKAHLARIMIZ DUALI OLSUN. Resmi Nikâhlarınız Müftülüğümüzde kıyılmaktadır. İlçe Müftümüzün duasıyla gerçekleşen nikahlar kıyılmaktadır. Nikahınız dualı olsun.
Detay

Miraç kandili programıYeni Camide icra edildi. Programda 6 Şubat 2023 günü asrın felaketinde vefat eden tüm vatandaşlarımız ruhları için Yatsı namazında düzenlenen Mevlid-i Şerif programında dualar edildi.
Detay

Regaib kandili Murat Demiral Camimizde coşku ile ihya edildi. Program Kuran-i kerim tilaveti, Mevlid-i Nebi ve ilçe Müftüsü Sayın Mehmet ÇETİN hocamızın Vaazı ile başladı. İlçe müftüsünün Namaz kılındıktan sonra duası ile sona erdi.
Detay

Sayın Kaymakamız Emre ÇIFCI'IN katılımları ile “Cumhuriyetimizin 💯 Yılı Etkinlikleri" kapsamında Merkez Yeni Camii'mizde Milli Mücadele Kahramanı Şehitlerimiz ve Ebediyete irtikal eden Gazilerimiz için Mevlid-i Şerif Programı icra edildi.
Detay

Mevlid-i Nebi kandili münasebetiyle ilçemizin farklı camilerinde mevlid kandili icra edildi...
Detay

19 Eylül Gaziler günü İlçe Müftümüz Mehmet ÇETİN , Din Hizmetleri Uzmanı Ahmet AKINCI ve Müftülük personeli Abdulhakim TOKDEMIR'le birlikte Gaziler ve Şehit yakınları derneğini ve gazilerimizi ziyarette bulunarak günlerini kutladılar..
Detay

Ahilik Haftası münasebetiyle Din Hizmetleri Uzmanı Ahmet AKINCI ve Müftülük personeli Abdülhakim TOKDEMİR ile birlikte Dargeçit Tekstil sahiplerini ziyaret edilerek Müftülüğümüzce yapılacak olan programlar hakkında bilgiler verildi.