12.02.2020

Abdulkadir-Menci Duyan Yatılı Kız Kur’an Kursunun Spor Salonu, Bahçe Spor Alanı Ve Çok Amaçlı Dinlenme Salonu Dualarla Açıldı

Aylardır çalışmalarına devam edilen Abdulkadir-Menci Duyan Yatılı Kız Kur’an Kursunun spor salonu, bahçe spor alanı ve çok amaçlı dinlenme salonu dualarla açıldı.

Açılışa Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mustafa Yaman, Vali Yardımcıları, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, Eski Millet Vekili Orhan Miroğlu, Ak Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz, İlçe Müftüleri, Din Görevlileri, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftümüz Çiçek, “Üç yıllık hayalimizi tamamlatana hamd ile... Bu gün Artuklu Duyan Kız Kur'an Kursumuzun spor salonu, bahçe spor alanı ve çok amaçlı dinlenme salonunu açtık. Van’da cana can olmaya giderken can veren kahramanlar adına, Elazığ’da göçük altından cennete geçenler adına, İstanbul’da düşen uçakta vefat edenler adına, vatan nöbetinde şehadete koşanlar adına, bu binayı yaptırarak Kur’an Kursu öğrencilerimize bağışlayanların ölmüşleri adına Kur'an okuyarak gerçekleştirdik. Rabbim Vatanımızı, Milletimizi, Ordumuzu, Yurdumuzu, çocuklarımızı her türlü kazadan, beladan, afetten, deprem felaketinden, çığ felaketinden, sel felâketinden arazî ve semavî tüm imtihanlardan muhafaza eylesin duasındayız... “ dedi.

Yapılan merasimin ardından yemek ikramında bulunulduktan sonra program sona erdi.