10.01.2018

Konu :
Sınav ilanı

İ    L    A    N

Aşağıda unvanı, hizmet sınıfı, kadro derecesi, kadro adedi, münhal kadronun bulunduğu yer ve grubu yazılı olan münhal kadrolara yarışma sınavı ile naklen atama yapılacaktır.

A)    SINAVA KATILACAK PERSONELDE ARANAN ŞARTLAR

1-     Halen görevli olmak.
2-     657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olmak.
3-     Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme ve Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.

B)    BAŞVURU ŞEKLİ

İstekliler nakil taleplerine dair dilekçelerini, Hizmet Cetvellerini ve İş Talep Formlarını en geç 05/02/2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar İlçemiz Müftülüğüne ulaştıracaklardır. Postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

C)    SINAV YERİ VE TARİHİ

Sınav İlimiz Müftülüğünde 06 Şubat 2018 Salı günü saat 09:00’ da yapılacaktır.

DUYURULUR...  10/01//2018

Muhammet LİKOĞLU
  Ömerli İlçe Müftüsü

MÜNHAL KADROLARIN