22.03.2021

T.C.

YEŞİLLİ KAYMAKAMLIĞI

İlçe Müftülüğü

Sayı : 17924080.903.02-                                                                                                                                                                                                                                                                                              22/03/2021

Konu : Sınav İlanı.

YEŞİLLİ MÜFTÜLÜĞÜNDEN DUYURU

İlçe Müftülüğümüze görevli iken Yurdışına görevli olarak giden Hz.Hamza Camii İmam Hatibinin göreve dönünceye kadar aşağıda ünvanı, sınıfı ve kadro derecesi yazılı kadroya Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav, Atama, Nakil ve Görevde Yükselme Yönetmeliğinin ilgili hükümleri gereğince, birden fazla istekli müracaat ettiği takdirde yarışma sınavı ile Vekil İmam Hatip alınacaktır.

İsteklilerin,

1-657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48/A maddesinde yer alan genel ve özel şartları taşıyor olmak.

2-Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.

3-En az İmam-Hatip Lisesi mezunu veya üstü dini öğrenime sahip olmak

4- KPSS (DHBT) sınavından en az 60 puan ve üzeri almış olmak.

5-İmam Hatiplik yapmaya mani bir engeli bulunmamak

6-İstekliler 05/04/2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Yeşilli Kaymakamlık makamından havaleli dilekçe ile müftülüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.

Sınav: 06/04/2021 Salı günü saat 09:30’da Mardin İl Müftülüğünde yapılacaktır.

S.NO

GÖREV YERİ